Volg ons:

Culturele agenda en reserveren

Op deze pagina vindt u het culturele aanbod dat wordt samengesteld door de Culturele Commissie Hasselo, de Activiteiten Commissie en Wijkraad Hasseler Es.
Reservering en/of annulering tot uiterlijk 3 uur voor aanvang en uitsluitend via reserveringsformulier onder de rode knop ‘Reserveren’.
Gereserveerde entreekaarten tot uiterlijk 15 minuten voor aanvang afhalen. Info over organiseren van culturele activiteiten bij Arjen Hoogervorst, 074 2773613.
Reserveert u voor meerdere activiteiten dan moet u de pagina even herladen. Anders krijgt u het formulier niet te zien.
Er wordt aan een oplossing gewerkt.

vrijdag 26 oktoberProeverij
Wijnproefavond

Maak een wijnreis door Europa van noord naar zuid met wijnkenner Jasper Brinkman van wijnimporteur Berghorst & Bos. .  Hij laat u proeven van wat 10  verschillende landen aan mooie wijn te bieden hebben. De reis gaat via witte wijnen uit noord Europa , langs rosé naar rode wijnen in midden en zuid Eurpa.  Leuke en interessante informatie met beelden verlevendigd.
Kosten 17,50 euro voor 10 wijnen en hapjes.  Kaarten alleen op bestelling.

Reserveer d.m.v. de rode knop.

Aanvang 19.30 uur
Entree 17,50 euro

Reserveren
maandag 29 oktoberLoopsport
Lopen op vet, een revolutionaire lezing

De bekende bevlogen hardloper, auteur en oprichter van Sportrusten Koen de Jong  heeft al vele knuppels in de runnersren gegooid met zijn revolutionaire hardlooptechnieken en bewezen trainingsmethodes zoals de ‘Marathonrevolutie’ met duurlopen van max. 14 km.
Deze keer geeft Koen een lezing over zijn nieuwe boek ‘ De hardlooprevolutie’ meer vet verbranden door lopen op hartslag en beter ademen. Koen heeft ‘de man met de hamer’ (koolhydraten) verbannen, doordat  met zijn methode meteen op vetverbranding wordt overgeschakeld. Op zijn bekende amusante, interactieve en boeiende wijze vertelt Koen wat de voordelen zijn van lopen op vet. Meer informatie:  www.facebook.com/events/161334968127709/ 

De entreeprijs is tevens de prijs van zijn boek.
Het boek is te bestellen bij www.nonstoprunning.nl

Aanvang 19.30 uur.
Entreeprijs: Aanschaf van het boek 'hardlooprevolutie'

Reserveren
vrijdag 02 novemberFilm
Film over de Regge

Na de succesvolle film over de Dinkel van Jan van der Geest kunt u vandaag genieten van zijn prachtige film over de Regge.
Deze mooie meanderende rivier vormt de westgrens van ons dierbare Twente.

Aanvang 19.30 uur.
Entree 5 euro incl. koffie en drankje

Reserveren
zaterdag 10 novemberOntspanning
Dansavond

Kom dansen op de muziek van entertainer Alfons van de Kemp.
Een heerlijk avondje ontspannen met de voetjes op de vloer.
Dansschool Rouwhorst uit Oldenzaal verzorgt ook nog een leuke  workshop om snel een nieuwe dans te leren. Gratis deelname.

Aanvang 19.30 uur.
Vrij entree
vrijdag 16 novemberFilm
Film The First Grader

De film is op waarheid gebaseerd.
In Kenia wordt de onderwijswet aangenomen. Iedereen heeft recht op onderwijs. Een 84-jarige veteraan wil daar gebruik van maken en naar de lagere school. Hij komt in een klas bij jonge kinderen. Een prachtige film die is overladen met prijzen.

Aanvang 19.30 uur.
Entree 5 euro incl. koffie en drankje.

Reserveren
vrijdag 30 novemberLezing
De Laatste Getuige - Frank Krake

Schrijver Frank Krake vertelt op zijn boeiende en amusante wijze over de belevenissen tijdens de totstandkoming van zijn boek ‘De Laatste Getuige’. Ook wat er na publicatie allemaal gebeurde wordt aangestipt. Het boek is tevens te koop deze avond en uiteraard gaat Frank nog even signeren.

Aanvang 19.30 uur.
Entree 5 euro incl. koffie en drankje.

Reserveren
zaterdag 08 decemberMarkt
Kerstmarkt op het plein

Kom naar deze gezellige kerstmarkt op het plein voor kulturhus Hasselo. Leuke kerstspulletjes, warm eten, warme dranken, vuurkorven en sfeer. Sparren en Nordmans zijn er ook te koop.
Voor gratis deelname even mailen met: activiteitenhasseleres@hotmail.com

Van 12.00 uur tot 17.00 uur.
Vrij entree
zaterdag 15 decemberMuziek
Kerst met Shantykoor De Oostvaarders

Ze zijn weer terug!  Shantykoor de Oostvaarders uit Almelo maken er weer een feest van! Een kerstfeest deze keer, want het repertoire bevat grotendeels kerstliederen, gezongen door de gepekelde bikkels en stoere mannen van de zeilscheepvaart.

Geen reserveringen. Haal vooraf de kaarten in het kulturhus. OP=OP!

Aanvang 14.00 uur.
2 euro incl. koffie met koekje.
©2016 Kulturhus Hasselo   |   Alle rechten voorbehouden!   |   Website ontwikkeling: Webton.nl