Volg ons:

Culturele agenda en reserveren

Op deze pagina vindt u het culturele aanbod dat wordt samengesteld door de Culturele Commissie Hasselo, de Activiteiten Commissie en Wijkraad Hasseler Es.
Reservering en/of annulering tot uiterlijk 3 uur voor aanvang en uitsluitend via reserveringsformulier onder de rode knop ‘Reserveren’.
Gereserveerde entreekaarten tot uiterlijk 15 minuten voor aanvang afhalen. Info over organiseren van culturele activiteiten bij Arjen Hoogervorst, 074 2773613.
Reserveert u voor meerdere activiteiten dan moet u de pagina even herladen. Anders krijgt u het formulier niet te zien.
Er wordt aan een oplossing gewerkt.

vrijdag 04 meiFilm
Film Hengelo bezetting en bevrijding

Hengelo tijdens de bezetting en de bevrijding.
Een compleet beeld met origineel beeldmateriaal van de Duitse inval, de bezetting, de bombardementen en de spectaculaire bevrijding van Hengelo en omgeving.
De film duur ruim een uur.

Voorstelling 1 om 14.00 u. en 2 om 15.30 u.
Entree 2 euro - Reserveren niet mogelijk. Kaartjes vooraf kopen.
vrijdag 25 meiFilm
Film 'Beestachtig verliefd'

De film ‘Animals in love’ toont het liefdesleven van dieren in de vrije natuur van A tot Z. Je ziet de hofmakerij met komische, maar ook tedere rituelen, de paring zelf waarbij de mannetjes elkaar vaak ‘het pretje’ niet gunnen, het nestelen en het verzorgen van de jongen. In alles herkennen we ook ons eigen gedrag wel.
Een prachtige en boeiende film die mooi past in de vruchtbare maand mei en wordt ondersteund door muziek van Phillip Glass.

Aanvang 19.30
Entree 5 euro incl. koffie en drankje

Reserveren
©2016 Kulturhus Hasselo   |   Alle rechten voorbehouden!   |   Website ontwikkeling: Webton.nl