Agenda - Kulturhus Hasselo
Volg ons:

Culturele agenda en reserveren

Op deze pagina vindt u het culturele aanbod dat wordt samengesteld door de Culturele Commissie Hasselo, de Activiteiten Commissie en Wijkraad Hasseler Es.
Reservering en/of annulering tot uiterlijk 3 uur voor aanvang en uitsluitend via reserveringsformulier onder de rode knop ‘Reserveren’.
Gereserveerde entreekaarten tot uiterlijk 15 minuten voor aanvang afhalen. Info over organiseren van culturele activiteiten bij Arjen Hoogervorst, 074 2773613.
Reserveert u voor meerdere activiteiten dan moet u de pagina even herladen. Anders krijgt u het formulier niet te zien.
Er wordt aan een oplossing gewerkt.

donderdag 20 septemberFilm
Buitenfilm The Blues Brothers

Dit is de eerste film in het nieuwe seizoen:  Een klassieker! Het muziekspektakel De Blues Brothers 1 uit 1980.  De film wordt buiten vertoond en is gratis toegankelijk.

20.45 uur
Gratis
vrijdag 21 septemberFilm
Garden of life

Deze week is het de week van de dementie.
Wijkracht Hengelo biedt de vertoning van deze prachtige Nederlandse film aan in samenwerking met de culturele commissie.  De film is pas onlangs verschenen in de Nederlandse bioscopen.
De film volgt een demente man met veel liefde voor de natuur. Hij vindt zijn jeugd terug in de natuur van zijn tuin.
De film wordt ingeleid door een medewerker van Hof Espelo. Daar wordt gewerkt met jong-dementerenden in het natuurgebied Espelo.
Kaarten zijn gratis verkrijgbaar bij Kulturhus Hasselo, Museum Hengelo en Hengelo Promotie ( op de Markt)

Aanvang 19.30 uur.

maandag 01 oktoberLoopsport
Lopen op vet, een revolutionaire lezing

De bekende bevlogen hardloper, auteur en oprichter van Sportrusten Koen de Jong  heeft al vele knuppels in de loopren gegooid met zijn revolutionaire hardlooptechnieken en trainingsmethodes zoals de Marathonrevolutie met duurlopen van max. 14 km.
Deze keer geeft Koen een lezing over zijn nieuwe boek ‘ De hardlooprevolutie’ meer vet verbranden door lopen op hartslag en beter ademen. Koen heeft ‘de man met de hamer’ (koolhydraten) verbannen. Op zijn bekende amusante, interactieve en boeiende wijze vertelt Koen wat de voordelen zijn van lopen op vet.
De entreeprijs wordt bepaald door de prijs van zijn boek.

Aanvang 19.30 uur.
Entreeprijs nog nader te bepalen

Reserveren
vrijdag 26 oktoberProeverij
Wijnproefavond

Maak een wijnreis door Europa van noord naar zuid met wijnkenner Jasper Brinkman van wijnimporteur Berghorst & Bos. .  Hij laat u proeven van wat 10  verschillende landen aan mooie wijn te bieden hebben. De reis gaat via witte wijnen uit noord Europa , langs rosé naar rode wijnen in midden en zuid Eurpa.  Leuke en interessante informatie met beelden verlevendigd.
Kosten 17,50 euro voor 10 wijnen en hapjes.  Kaarten alleen op bestelling.

Reserveer d.m.v. de rode knop.

Aanvang 19.30 uur
Entree 17,50 euro

Reserveren
©2016 Kulturhus Hasselo   |   Alle rechten voorbehouden!   |   Website ontwikkeling: Webton.nl