Volg ons:

Culturele agenda

Op deze pagina vindt u het cultureel aanbod dat wordt samengesteld door de Culturele Commissie Hasselo.
Reservering en annulering uiterlijk 3 uur voor aanvangstijd via reserveringsformulier. Info over organiseren van culturele activiteiten bij Arjen Hoogervorst, 06 8359 7296.

vrijdag 30 juniFilm
Een man die Ove heet

In elke wijk vind je ze wel, ‘boze mannen’.  Ove, de schrik van de buurt, verandert in deze komedie  van een zure mopperende beroepschagrijn in een  milde zachtaardige man. Deze met drie prijzen bekroonde tragikomedie is tot op heden de best bezochte Zweedse film sinds 2013.

Aanvang 19.30 uur
Entree 5 euro incl koffie en drankje na afloop

Reserveren
zaterdag 08 juliFilm
Film Down to Earth 5e vertoning.

We doen vast veel mensen een plezier met de vijfde vertoning van deze boeiende film. Een Nederlands gezin verblijft 5 jaar lang bij verschillende stammen over de hele wereld om te zien en te leren hoe zij met de aarde omgaan en hoe  de zingeving van het bestaan zien.  Diepgang en wijsheid in deze spraakmakende documentaire.
www.downtoearthfilm.com/dte-about/

Aanvang 14.00 uur
Entree 7 euro incl. koffie.

Reserveren
vrijdag 29 septemberFilm
Film over de Dinkel

Filmer Jan van der Geest heeft een prachtig tweeluik gemaakt over de Dinkel, de meanderende rivier die zo’n beetje de oostgrens van Twente vormt. De film biedt mooie beelden en interessante informatie over deze rivier en het stroomgebied.

19.30 uur
Entree 5 euro incl koffie en drankje na afloop

Reserveren
©2016 Kulturhus Hasselo   |   Alle rechten voorbehouden!   |   Website ontwikkeling: Webton.nl