Leefstijl Coaching by Nicole

Meer informatie:

Een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat je goed in je vel zit, zowel fysiek als mentaal. Een gezond leefpatroon bestaat niet alleen uit goed eten en bewegen, ook balans tussen werk en ontspanning en een goede nachtrust is essentieel. Een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat je meer energie hebt en minder snel stress ervaart. Hierbij kan Leefstijlcoaching Hengelo je helpen.  

Ook  verschillende fases in het leven hebben invloed op je leefstijl. Naarmate je ouder wordt, verandert je lichaam. De stofwisseling vertraagt, je spiermassa vermindert, je hormoonhuishouding verandert en je verbrandt minder calorieën. Afvallen gaat dan niet meer zo makkelijk, waardoor overgewicht kan ontstaan. Met kleine aanpassingen in je voedingspatroon bereik je meer dan je denkt en dat geeft rust. Op deze manier krijg je weer grip op je gewicht.

Als leefstijlcoach met specialisatie in voeding wil ik jou weer de regie laten nemen over je eigen leven met een positieve mindset, zodat je gezonder, fitter en met meer zelfvertrouwen in het leven staat.

Nicole Dijkhuis

info@leefstijlcoachinghengelo.nl

06 349 42 432

Terug