Muziek lesZangles

HAAL HETMAXIMALE UIT JESTEM
Is zingen jouw passie? En wil je graag nog beter leren zingen en ontdekken wat je allemaal met je stem kunt? Monique vindt het belangrijk dat je plezier hebt in het zingen en ook dat je leert je stem te ontwikkelen en te begrijpen om nog beter en makkelijker te kunnen zingen.

DUOLES/ VOCALGROUP
Ook is het mogelijk om met iemand anders je in te schrijven voor duo zanglessen of met een groepje!

UNIVERSALVOICE INSTITUTE (UVI)
Zangdocente Monique Kokkeler geeft les volgens het Universal Voice System. UVS maakt stemtechniek voor zingen en spreken begrijpelijk, inzichtelijk en overzichtelijk. Geen vage ideeën meer over wat je denkt te doen of voelen, maar heldere taal, concrete handvatten en gegarandeerd succes. Door de makkelijke taal en simpele oefeningen, kan je in korte tijd veel vooruitgangboeken.

Meld je aan voor een proefles via :
www.MoniqueKokkeler.nl


Accordeonles

De accordeon is een compact instrument waarop je elke muziekstijl kunt spelen, van klassiek tot pop, jazz en volksmuziek. De vrolijke en frisse klanken van de accordeon zijn direct herkenbaar.

Wil je graag accordeon leren spelen? Monique zal je stapsgewijs helpen om de accordeon nog beter te leren beheersen. Ook als je geen noten kunt lezen, is het geen probleem om accordeon te leren. Voor jong en oud, beginners of gevorderden, het lesprogramma is helemaal af te stemmen en in te vullen naar jouw wensen.

EERSTEEN KEERTJE PROBEREN? VRAAG DAN EEN PROEFLES AAN!
Lijkt het jou leuk om accordeonlessen te volgen, maar wil je eerst een keertje proberen zodat je kunt ontdekken of het echt iets voor je is? Dan kun je een vrijblijvende proefles volgen. Monique zal zorgen voor een accordeon ( knop of klavier ) waarop je kan spelen met de proefles.

Meld je aan voor een proefles via :
www.MoniqueKokkeler.nl

 


Monique Kokkeler

info@MoniqueKokkeler.nl

Terug