Volg ons:

Agenda en reserveren

Op deze pagina vindt u het culturele aanbod dat wordt samengesteld door de Culturele Commissie Hasselo en de Activiteitencommissie Hasseler Es.
Reservering en/of annulering mogelijk tot uiterlijk 3 uur voor aanvang en uitsluitend d.m.v. het reserveringsformulier onder de rode knop ‘Reserveren’.
Gereserveerde entreekaarten a.u.b. uiterlijk 15 minuten voor aanvang afhalen. Info over organiseren van culturele activiteiten bij Arjen Hoogervorst, tel. 074 2773613.

vrijdag 24 mei
Film Woodstock

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat de moeder der popfestivals plaatsvond in Woodstock. Dit authentieke onvergetelijke muzikale filmverslag neemt u mee terug naar eind jaren 60, de tijd van hippies, flowerpower en geestverruimende rockmuziek.

Aanvang 19.30 uur.
Entree 5 euro incl. koffie en drankje

Reserveren
vrijdag 21 juniFilm
Film The Intern

Stagiaires zijn meestal jong en onervaren en soms ‘a pain in the ass’. Maar dat kan anders! en Jules (Hathaway) is de succesvolle oprichtster van een hippe kleding-webwinkel. Het groeit haar boven het hoofd. Ze is daardoor helemaal vergeten dat ze heeft ingestemd om bejaarde stagiaires aan te nemen. Een ervan wordt, tegen haar zin, aan haar gekoppeld als persoonlijk assistent. Gelukkig is deze zeventigjarige Benjamin (Robert de Niro) een toonbeeld van rust, tact en mensenkennis, een formidabele organisator met enorm veel levenswijsheid, een mentor voor het hele bedrijf, die bovenal rust brengt in Jules’ leven, werk én privé. Fijne, warme feelgood-komedie!

Aanvang 19.30 uur.
Entree 5 euro incl. koffie en drankje

Reserveren
zaterdag 06 juli
Wijkdag Hasseler Es

Deze Wijkdag Hasseler Es staat  ‘Sport, Spel en Bewegen’ centraal als thema. Een dynamische wijkdag met veel beweging, vertier en informatie voor jong, oud en iedereen ertussenin.

Aanvang 11.00 uur
Gratis Entree
zondag 07 juliSport

De Hasseloop bestaat uit:
Een recreatieve loop van 1 km en
een wedstrijdloop over 5 km door de Hasseler Es.
De start in om 10.00 uur voor de 1 km en 10.30 uur voor de 5 km.
Deelname is gratis. Aanmelden kan via deze website bij knopje Culturele Agenda > Hasseloop of klik op:
Info en Inschrijven 
Het kulturhus is open gedurende de loop.

10.00 en 10.30 uur
Gratis Entree
©2016 Kulturhus Hasselo   |   Alle rechten voorbehouden!   |   Website ontwikkeling: Webton.nl