Volg ons:

Culturele Commissie

 

De culturele commissie Hasselo realiseert elke maand één, soms twee keer per maand een culturele activiteit in het Kulturhus voor de bewoners van Hengelo Noord en omstreken. De vrijdagavond is de vaste avond voor activiteiten die bestaan uit filmvoorstellingen, muziekuitvoeringen, lezingen, presentaties, tentoonstellingen en andere culturele evenementen.
De vertoonde films hebben meestal een verbinding met iets actueels, of passen in de tijdgeest van het moment. De commissie zoekt zorgvuldig naar de betere film, of documentaire.
De films beginnen niet al te laat, waardoor er na afloop tijd is voor een drankje dat meestal bij de entreeprijs is inbegrepen.

De muziekuitvoeringen zijn bedoeld voor een breed publiek en qua entree zeer laagdrempelig of zelfs gratis. De muzikanten spelen of zingen dikwijls voor een volle zaal. In de nabije toekomst hoopt de commissie weer een meezingavond te kunnen presenteren. Die waren afgelopen jaren zeer populair.

De lezingen worden verzorgd door experts op hun vakgebied. Dat kan zijn over kunst, muziek, wetenschap, milieu, sport, land en streek. .

De commissie bestaat uit een vaste groep van zes enthousiaste vrijwilligers met elk een geheel verschillende achtergrond, maar samen met maar één doel: De bezoekers van het kulturhus een divers en interessant pakket met culturele activiteiten aanbieden.
De commissie verheugt zich in een gestaag groeiend aantal bezoekers.

De complete culturele agenda, alsmede een mogelijkheid om te reserveren, vindt u op de website van het Kulturhus www.kulturhushasselo.nl  Wilt u uitgebreide informatie ontvangen via de nieuwsbrief over activiteiten, stuur dan een mailtje naar kultuur@kulturhushasselo.nl

 

©2016 Kulturhus Hasselo   |   Alle rechten voorbehouden!   |   Website ontwikkeling: Webton.nl