Volg ons:

Terug van weggeweest: Kunstmarkt Hasselo

Nadat het jaarlijkse evenement in september 2016 z’n laatste editie beleefde, keert de Kunstmarkt Hasselo terug op het plein voor Kulturhus Hasselo.

En wel op   ZATERDAG 11 MEI  van 11.00 tot 17.00 uur

Kunstmarkt Hasselo verwierf zich in de afgelopen jaren een stevige reputatie. Het was een compact en sfeervol evenement, inclusief muzikale activiteiten dat altijd veel deelnemers en bezoekers trok.

In 2015 vierde de kunstmarkt het tienjarig jubileum. Na de markt in  september 2016 besloot organisator Arjen Hoogervorst, lid van de culturele commissie, ermee te stoppen.  Bezoekers en deelnemers misten de populaire kunstmarkt echter, waarop een werkgroep van de culturele commissie van het kulturhus besloten de artistieke markt nieuw leven in te blazen. KUNSTMARKT HASSELO is terug en de inschrijving is vanaf heden geopend.

Uitgangspunt is een gevarieerd kunstaanbod, met schilderijen, glas, textiel, fotografie, hout, keramiek, beeldhouwwerk en zelfontworpen en zelfgemaakte sieraden.

Wilt u ook een kraam  huren tijdens de kunstmarkt? Meld u dan aan d.m.v. het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Handelaren hoeven niet te reageren.

Dagprogramma

Kunstmarkt Hasselo gaat op zaterdag 11 mei van start om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Het plein voor Kulturhus Hasselo biedt plaats aan ongeveer 65 kramen. Het Kulturhus is op deze dag geopend voor een hapje en een drankje. Er komt een klein muzikaal randprogramma (zonder versterkers!) als bijdrage aan de ontspannen sfeer, die altijd het kenmerk is geweest van deze kunstmarkt.

INSCHRIJVEN

Wilt u als kunstenaar deelnemen aan de Kunstmarkt Hasselo? Schrijf u dan in via het onderstaand formulier. Na het ontvangst van  uw inschrijving volgt door de commissie een beoordeling van uw werk.  Dit  i.v.m. een zo’n breed mogelijk aanbod. Over de uitslag krijgt U zo spoedig mogelijk bericht en bij deelname wordt u verzocht de rekening te voldoen voor de kraamhuur. Na ontvangst van de betaling staat u definitief ingeschreven.

De huur van een kraam van 1 x 4 meter met wit dakje kost € 35,- .  Na inschrijving en betaling ontvangt u één week voor aanvang een e-mail met daarin uw kraamnummer, een plattegrond van de markt  en een  routebeschrijving.

Lees HIER de algemene voorwaarden voor deelname.

INSCHRIJFFORMULIER
de inschrijving is gesloten. 

©2016 Kulturhus Hasselo   |   Alle rechten voorbehouden!   |   Website ontwikkeling: Webton.nl