Volg ons:

Zonnebloem

      

                                                                                                                            Afdeling Hasseler Es                                                                                                                          Slangenbeek

“Er kan zoveel meer dan je denkt”.

Bij de Zonnebloem draait het al 65 jaar om mensen. Mensen met een fysieke beperking proberen we een onvergetelijke tijd te bezorgen. De Zonnebloemafdeling in de Hasseler Es – Slangenbeek bestaat uit een steeds groter wordende groep enthousiaste vrijwilligers, die graag hun steentje bijdragen aan het welzijn van de kwetsbare mensen in onze wijk. Activiteiten die wij (in samenwerking met het SWOH) onder meer in het Kulturhus mogen organiseren, zijn de inmiddels wekelijkse koffieochtenden op de vrijdag, de vrijwilligersvergaderingen, de knutselochtend, de Sinterklaasmiddag en de gezellige middagen. Dit alles naast het bezoeken van mensen die langdurig ziek en/of een lichamelijke beperking hebben. Daarnaast  worden op regionaal niveau bustochten georganiseerd en één of twee dagboottochten met de “Jan Plezier”. Tevens staan er voor dit jaar een drietal (midweek) vakanties gepland naar Steenwijk, Trier en Beekbergen, welke mede door een grote groep vrijwilligers mogelijk worden gemaakt.

 

Daarnaast proberen we eens in de maand in samenwerking met de SWOH een gezellige middag te organiseren zoals: een filmmiddag, rolstoelwandeling of een gezellig samenzijn. Om dit financieel mogelijk te maken gaan de vrijwilligers eens per jaar binnen de afdeling rond om loten te verkopen.

Bij de Zonnebloem zeggen wij dan ook niet voor niets

“Er kan zoveel meer dan je denkt”.

Wilt u meer weten over de Zonnebloem?                                                                           Neem dan contact op met Charles Assink, telefoonnummer: 06-81645500.

 

©2016 Kulturhus Hasselo   |   Alle rechten voorbehouden!   |   Website ontwikkeling: Webton.nl