Ruimtes

De Sterrentuin heeft de beschikking over verschillende ruimtes welke geschikt zijn voor diverse activiteiten. Hierbij kunt u denken aan onder andere danslessen, vergaderingen, creatieve activiteiten, maar ook één-op-één gesprekken.
Hieronder vind u een overzicht van de beschikbare ruimtes met de bijhorende specifieke kenmerken en faciliteiten. Mocht u geïnteresseerd zijn in het huren van een ruimte, neem dan contact op via een e-mail naar info@wijkcentranoord.nl

Overzicht

Ontmoetingsruimte

Voor een kopje koffie, een praatje, of voor het lezen van de krant bent u van harte welkom in onze ontmoetingsruimte. Deze gezellig ogende ruimte kunt u niet reserveren, maar is vrij toegankelijk op werkdagen tussen 09:00 en 23:00 uur.

Keuken

Mocht u op zoek zijn naar een ruimte voor kook-en/of bakactiviteiten, dan kunt u ook in wijkcentrum De Sterrentuin terecht. De zeer ruime en goed uitgeruste keuken is namelijk ideaal voor dit soort activiteiten.

Grote Zaal

Jupiter is de grootste ruimte binnen wijkcentrum De Sterrentuin. De ruimte is met name geschikt voor presentaties, voorstellingen en dans en beweeg activiteiten. De zaal is voorzien van een beamer met een extra groot projectiescherm.

Mercurius

De Sterrentuin beschikt ook over twee kleine overlegruimtes. Ideaal voor één-op-één-gesprekken, maar ook als u op zoek bent naar een ruimte waar u ongestoord kunt werken, is dit misschien wel een uitkomst voor u.

Kleine Beer

Dit is een lichte ruimte welke zeer goed te gebruiken is voor vergaderingen, cursussen en yoga lessen. De ruimte is voorzien van vloerverwarming en zonnescreens en biedt plaats aan ongeveer 15 personen.

Venus en Uranus

Twee vrijwel identieke ruimtes, geschikt voor groepen van ongeveer tien personen. De ruimtes zijn voorzien van wasbakken, waardoor ze onder andere zeer geschikt zijn voor handvaardigheids-en kinderactiviteiten.

Pluto

Een kleine vergaderruimte, welke plaats biedt aan ongeveer tien personen, liggende op de eerste verdieping, welke onder andere te bereiken is via de lift. Pluto ligt naast Plejaden, beide ruimtes zijn gescheiden middels een systeemwand. Mocht het nodig zijn dan kan er van beide ruimtes dus één grote ruimte gemaakt worden.

Plejaden

Een zeer ruime vergaderzaal, geschikt voor groepen van ongeveer 20 personen. De ruimte is voorzien van een beamer met een projectiescherm, welke net als een flipover, tegen een zeer redelijke meerprijs te huren zijn. Hierdoor maakt het dat Plejaden uitermate geschikt is voor presentaties of vergaderingen.

Speeltuin

Bij wijkcentrum De Sterrentuin hoort ook een zeer ruim opgezette openbare speeltuin. In principe is deze speeltuin vrij toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang.