Ruimtes

Kulturhus Hasselo heeft de beschikking over verschillende ruimtes welke geschikt zijn voor diverse activiteiten. Hierbij kunt u denken aan onder andere danslessen, vergaderingen, creatieve activiteiten, maar ook een-op-eengesprekken. Hieronder vind u een overzicht van de beschikbare ruimtes met de bijhorende specifieke kenmerken en faciliteiten.
Mocht u geïnteresseerd zijn in het huren van een ruimte,
neem dan contact op met het team Beheer of mail naar info@wijkcentranoord.nl

Overzicht

Ontmoetingsruimte

Bij binnenkomst in het Kulturhus Hasselo bevindt u zich gelijk in de ontmoetingsruimte. Deze gezellig ogende ruimte is toegankelijk van 08:30 uur tot 23:00 uur. Deze ruimte kunt u niet reserveren. Iedereen is hier echter welkom voor een kopje koffie, een praatje of het lezen van de krant of een tijdschrift.

Instructiekeuken

Het Kulturhus Hasselo heeft ook de beschikking over een zogenaamde Instructiekeuken. Alle materialen en apparatuur zijn aanwezig om uw kook- en/of bakactiviteiten tot een succes te maken. De keuken grenst aan de ontmoetingsruimte waar u eventueel uw maaltijd in gezellige sfeer zou kunnen serveren.

Kleine Vergaderzalen

Het Kulturhus Hasselo heeft de beschikking over enkele kleine overlegruimtes. waaronder de Wijkraad, het Flexkantoor en Vergaderzaal 1. Deze zijn uitermate geschikt voor een-op-een gesprekken, of als u een ruimte nodig heeft om ongestoord aan het werk te willen, dan is een van deze ruimtes misschien wel heel geschikt voor u.

Vergaderzaal 2

Vergaderzaal 2 is een zeer ruime vergaderzaal, geschikt voor groepen tot 18 personen. Deze ruimte is voorzien van een beamer, projectiescherm, en een flipover, die allen tegen een zeer redelijke meerprijs te huren zijn. Dit maakt dat Vergaderzaal 2 zeer geschikt is voor presentaties, cursussen en vergaderingen.

Vergaderzaal 4

Vergaderzaal 4 biedt ruimte aan groepen tot 10 personen. Net als Vergaderzaal 2 beschikt ook deze ruimte over een beamer en een projectiescherm. Mocht u tijdens een overleg koffie en/of thee willen dan behoort dit natuurlijk tot de mogelijkheden.

Crea-Ruimte

Deze ruimte is voorzien van grote werktafels, veel licht van buiten, een wasbak en schilderezels. Kortom, de Crea-Ruimte is ideaal voor al uw creatieve activiteiten. Daarnaast wordt deze ruimte ook regelmatig gebruikt voor trainingen en presentaties voor groepen tot 25 personen, dit i.v.m. de aanwezigheid van een beamer, projectiescherm en een flipover.

Hasselozaal

De Hasselozaal is de op één na grootste ruimte in het Kulturhus. Hierdoor is deze ruimte uitermate geschikt voor grote vergaderingen of cursussen waar een zogenaamde praktijkruimte vereist is. Ook kan de zaal zodanig ingericht worden zodat bijvoorbeeld een bridgeochtend gehouden kan worden.

Spiegelzaal

De Spiegelzaal ontleent zijn naam aan de grote spiegelwand die in deze ruimte aanwezig is. Hierdoor is de Spiegelzaal ideaal voor het geven van onder andere danslessen. Deze zaal heeft de grootste vloeroppervlakte en is voorzien van een kleedruimte, een beamer plus een extra groot projectiescherm.