Ruimtes

Wijkcentrum Slangenbeek heeft de beschikking over verschillende ruimtes welke geschikt zijn voor diverse activiteiten. Hierbij kunt u denken aan onder andere danslessen, vergaderingen, creatieve activiteiten, maar ook één-op-één gesprekken. Hieronder vind u een overzicht van de beschikbare ruimtes met de bijhorende specifieke kenmerken en faciliteiten. Mocht u geïnteresseerd zijn in het huren van een ruimte, neem dan contact op met het team Beheer of mail naar info@wijkcentranoord.nl

Overzicht

Koningsslang

Het Wijkcentrum Slangenbeek heeft de beschikking over een grote zaal, voorzien van een houten pakketvloer en spiegelwand. Deze zaal is geschikt voor allerlei bewegingssporten zoals ballet, Tai Chi, Yoga enz. In theateropstelling biedt deze zaal plaats voor meer dan 100 personen.

Anaconda

Deze ruimte is óók voorzien van een beamer, scherm en flipover en is geschikt voor presentaties, cursussen en vergaderingen voor groepen tot ongeveer 20 personen. De opstelling van het meubilair kan vanzelfsprekend op verzoek aangepast worden. Koffie, thee en water kan in overleg klaargezet worden. Dit laatste geldt overigens voor alle ruimtes in Wijkcentrum Slangenbeek.

Python

Deze langgerekte zaal met tegelvloer wordt zowel als vergaderruimte en als creatieve ruimte gebruikt en is voorzien van een beamer, luidsprekers, projectiescherm en een flipover. In U opstelling biedt deze ruimte plaats voor circa 30 personen. De opstelling van het meubilair kan op aanvraag naar behoefte worden aangepast. Koffie, thee en water kunnen in overleg worden klaargezet.

Koperkop

Vergaderzaal 1 biedt ruimte aan groepen tot 15 personen. Deze ruimte is voorzien van een beamer met scherm en er is de mogelijkheid om gebruik te maken van een flipover. Deze voorzieningen zijn tegen een zeer redelijke meerprijs te huur.