Culturele Commissie

Culturele Commissie

De Culturele Commissie Hasselo bestaat uit zes enthousiaste vrijwilligers die al vele jaren culturele activiteiten ontplooien in het Kulturhus. De commissie realiseert elke maand één of meer culturele evenementen in het Kulturhus voor de bewoners van Hengelo Noord en omstreken. De vrijdagavond is de vaste avond voor het aanbod dat bestaat uit filmvoorstellingen, muziekuitvoeringen, lezingen, presentaties, tentoonstellingen en andere culturele evenementen.

De films beginnen niet al te laat waardoor er na afloop tijd is voor een drankje dat meestal bij de schappelijke entreeprijs is inbegrepen. De muziek uitvoeringen zijn bedoeld voor een breed publiek en qua entree zeer laagdrempelig of zelfs gratis. De muzikanten spelen of zingen dikwijls voor een volle zaal.

De lezingen worden verzorgd door experts op hun vakgebied. Dat kan zijn over kunst, muziek, wetenschap, milieu, sport, land en streek.

De complete culturele agenda, alsmede een mogelijkheid om te reserveren, vindt u op de website van het Kulturhus www.kulturhushasselo.nl. Wilt u vooraf informatie ontvangen via de nieuwsbrief over activiteiten, e-mail dan naar cultuur@kulturhushengelo.nl

Heeft u zelf ideeën, of verzoeken op cultureel vlak, mail dan naar de contactpersoon van de Culturele Commissie Arjen Hoogervorst
op e-mailadres  cultuur@kulturhushengelo.nl


Culturele Commissie

cultuur@kulturhushengelo.nl

Terug